Samen rond de barbecue, wokbrander, teppanyaki of paellapan, warmen wij uw gasten op met onze live-cooking.
Live-cooking waarbij uw wok “à la minute” wordt klaargemaakt. Deze is rijk aan groenten en wordt afgewerkt met rijst of noedels. U kan ter plaatse kiezen welke combinatie uw voorkeur geniet en heeft hierbij keuze uit :
Vergezeld met één van volgende sauzen :
Traditioneel worden er eetstokjes voorzien voor de liefhebbers!
Live-cooking formule waarbij wij bij u thuis komen barbecueën zodat u zich volop op uw gasten kan concentreren. Wij bieden hierbij volgende pakketten aan
Barbecuepakket 1
5 stukken vlees p.p.:
steak, kipfilet, worstje, hamburger, lamskotelet.
Barbecuepakket 2
3 stukken vlees en 3 vissoorten p.p.:
steak, kipfilet, lamsspies, zalmfilet, scampi, papillot van mosseltjes.
Barbecuepakket 3
Assortiment van 5 soorten schaal en schelpdieren p.p. :
scampi, gamba’s, sint-jacobsnoten, gegratineerde oesters, papillot van mosseltjes.
Al onze barbecues worden voorzien van aardappelsla, gemende sla, tomaten, komkommer, geraspte wortelen, pastasalade, sausjes en dressings alsook vers stokbrood, reuzel en boerenboter.
In een reuze paellapan bereiden wij voor u live een heerlijke paella in verschillende soorten samenstelling naar uw eigen keuze en smaak.
Paella carne
Paella van kip, konijn en chorizo.
Paella mixtos
Paella van kip en konijn, gamba’s, Spaanse mosselen en chorizo.
Paella mariscos
Paella van zeevruchten.
Al onze paellas worden traditioneel gemaakt met ui, verschillende soorten paprika en erwtjes
De teppanyaki is een manier van koken uit de Japanse keuken waarbij een ijzeren plaat (teppan) gebruikt wordt om voedsel op te bakken (yaki). In Japan kan teppanyaki staan voor verschillende schotels die op de teppan gebakken worden, waarbij de hete plaat dikwijls in het midden van de tafel wordt geplaatst.
Pakket 1
Vleespakket bestaande uit: steak, kipfilet, varkenshaasje en eendenborstfilet.
Pakket 2 :
Vlees- en vispakket bestaande uit: steak, varkenshaasje, lamskroontje, zalm, scampi en sint-jacobsnootjes.
Pakket 3 :(oktober – februari)
Wild- en vispakket bestaande uit: eendenborstfilet, everzwijnfilet, hertenkalfsteak, scampi, sint-jacobsnootjes en gamba’s.
Al onze teppanyaki’s worden geleverd met verse groenten, champignons, roerbakgroenten, rijst en noedels. Alle sauzen zijn inbegrepen, zowel warm als koud.
De teppanyaki is “self to do”. De verschillende mogelijkheden worden op voorhand uitgelegd zodat u er een warme en gezellige avond van kan maken.
Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen, zodat we samen een onvergetelijk, uniek concept kunnen uitwerken.